0243-240160 lars@wejdum.se

Modern, komplett och märkesoberoende verkstad!

Wejdum Fordonsservice AB är en modern, komplett och märkesoberoende bilverkstad som utför service och reparationer på alla typer av person- och transportbilar samt husbilar. Vårt mål är att sätta kunden i centrum och se till att kvalitén på arbetena är i toppklass. Vi har tillgång till den avancerade utrustning som idag krävs för att kunna jobba med nyare bilar. Med kontinuerlig utbildning och Autoexperten som samarbetspartner får ni ett bra utfört arbete med hög teknisk kompetens. Du kan också vara säker på att du får reservdelar av högsta kvalitet till bästa möjliga pris.

Om du som företag är intresserad av serviceavtal för din vagnpark, kontakta gärna oss för mer information!

AC-service

Vi erbjuder service och reparationer av bilens klimatanläggning/AC. Du kan alltid vara säker på att du får de bästa delarna för din bil.

Däck och fälg

Hos oss hittar du ett komplett sortiment av prisvärda däck till i första hand personbilar. Vi har de flesta märken som finns på marknaden idag. Om du har problem med att däcken sliter snett så kan du behöva en hjulinställning. Vi har avancerad utrustning för både fram- och bakvagn. När du lämnar din bil för däckbyte hos oss är det viktigt att du kommer ihåg att ta fram hylsan till fälglåsen i förväg.

Vi erbjuder följande: Försäljning, Balansering, Montering, Reparation, Säsongsförvaring, inkl. Tvätt

Service och reparationer

När vi utför service på din bil utgår vi alltid från biltillverkarens serviceschema. Du kan därför vara säker på att allt som ingår i servicen blir gjort. Vi använder oss bara av de bästa produkterna och när det gäller reservdelar är dessa alltid av originalkvalitet eller bättre. I och med detta och att vi alltid följer biltillverkarens rekommendationer fortsätter bilens nybilsgaranti att gälla. Du behöver alltså inte lämna din bil på en märkesverkstad utan kan i lugn och ro låta oss serva din bil. Vi lämnar dessutom hela 3 års funktionsgaranti på reservdelarna.

Vi har den moderna data- och diagnosutrustning som krävs, framförallt när man jobbar med nyare bilar. I samband med service ansluter vi utrustningen till din bil för att läsa av felkoder och återställa serviceindikatorn efter utförd service. Ibland upptäcker vi ytterligare saker som behöver åtgärdas utöver det som ingår i servicen. Då kontaktar vi dig innan vi utför reparationen och du slipper obehagliga överraskningar när du kommer och hämtar ut din bil. Dessutom för vi protokoll så att det finns en komplett service- och reparationshistorik på din bil.

Reservdelsförsäljning

Vi samarbetar med Autoexperten och har därmed ett stort utbud av högkvalitativa reservdelar.

Kontakta oss för mer information.

Dessutom erbjuder vi alltid:

  • 3 års funktionsgaranti på samtliga reservdelar
  • Upp till 24 månaders räntefri delbetalning med Autoexperten kortet
  • Alltid 12 månaders fri vägassistansförsäkring vid utförd service
  • Nybilsgaranti gäller alltid
  • Midlands husbil på väg – vägassistans för husbilar

Inför verkstadsbesöket

  • Serviceboken

Se till att ha med dig bilens servicebok så vi kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen blivit ordentligt servad.

  • Låsbultar för hjul

Ta med dig hylsor för ev. låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har vi svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

  • Töm bilen

Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att vi kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

  • Lämna bilen på anvisad tid

Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid. Finns inte bilen där så så blir den tiden förbrukad.

  • Ersättningsbil

Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. De flesta Autoexperten verkstäder har ersättningsbil eller hjälper dig att lösa dina transportbehov.

Vad kostar då en service?

Alla bilar är olika och har olika servicespecifikationer och olika intervall så det skiljer givetvis från bil till bil. Vi lockar därför inte med några röda ”frånpriser” här på hemsidan men ger dig gärna ett konkurrenskraftigt kostnadsförslag när du kontaktar oss.

Vill du veta exakt pris för just din bil?

Använd formuläret på ”Fråga mekanikern”-sidan för att göra en prisförfrågan.
Det är viktigt att du lämnar bilens registreringsnummer så vi kan ge dig en så exakt prisuppgift som möjligt. Du har också möjligheten att önska ett datum. Tänk på att boka i tid så har vi större möjlighet att tillgodo se dina behov.

Lite läsning om delar vi kan hjälpa dig att laga eller byta.
(Öppnas i nytt fönster).

Öppettider:

Måndag-Torsdag:
07.00-16.30

Fredag:
07.00-14.00

Lunch:
12.00-13.00